1
Vote

Error adding new video

description

Trying to add a new video and when I click on the retrieve video data, I get the following error which appears on the screen. Thanks..

Error: is currently unavailable. DotNetNuke.Services.Exceptions.ModuleLoadException: The remote server returned an error: (400) Bad Request. ---> System.Net.WebException: The remote server returned an error: (400) Bad Request. at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() at System.Xml.XmlDownloadManager.GetNonFileStream(Uri uri, ICredentials credentials, IWebProxy proxy, RequestCachePolicy cachePolicy) at System.Xml.XmlUrlResolver.GetEntity(Uri absoluteUri, String role, Type ofObjectToReturn) at System.Xml.XmlTextReaderImpl.OpenUrlDelegate(Object xmlResolver) at System.Threading.CompressedStack.runTryCode(Object userData) at System.Runtime.CompilerServices.RuntimeHelpers.ExecuteCodeWithGuaranteedCleanup(TryCode code, CleanupCode backoutCode, Object userData) at System.Threading.CompressedStack.Run(CompressedStack compressedStack, ContextCallback callback, Object state) at System.Xml.XmlTextReaderImpl.OpenUrl() at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Read() at System.Xml.XmlLoader.Load(XmlDocument doc, XmlReader reader, Boolean preserveWhitespace) at System.Xml.XmlDocument.Load(XmlReader reader) at System.Xml.XmlDocument.Load(String filename) at DnnC.Modules.YouTubeLibrary.Edit.cmdGetVideoData_Click(Object sender, EventArgs e) --- End of inner exception stack trace ---

comments

gmBarlow wrote Jun 21, 2015 at 11:28 AM

Hi Spook,

Can you supply the url of the Youtube video you are trying to link to.

I'm planning to move all my Modules over to Github but I want to upgrade them first.

If there is a problem I'll fix this first.

Regards,

Geoff

spook_man wrote Jun 23, 2015 at 12:12 PM

Hello..
Any of these videos were the ones which I was trying to add.

I'll try it again and see if I get the same issues.

Thank you for the reply..

https://www.youtube.com/channel/UCz6rifeT0mwxghDqOGv4Gbw/videos

gmBarlow wrote Jun 24, 2015 at 4:51 PM

Hi spook,

I can confirm that there is a problem. Google, the nice people that they are, have retired the old api.

Over the next week I'll be updating it to the api v3 which will solve the problem.

You will need to have an api key though, which is easy to gget. I'll post instructions on this when theodule has been updated.

Any other improves you would like to see?

Regards,

Geoff

spook_man wrote Jun 25, 2015 at 5:43 PM

Nothing comes to mind currently. I was working well for us on our development box; updated it using the latest backup of our live, so lost the install.

Thanks..

gmBarlow wrote Jun 26, 2015 at 11:51 AM

Hi Spook,

This has now been resolved. There is a new version (V2) which is now on GitHub:

https://github.com/dnnconsulting/DnnC.YouTubeLibrary/releases

You can find the new release on the Dnn Forge as well:

http://www.dnnsoftware.com/forge/dnnc-youtube-video-library

Regards,

Geoff